Valkeakosken Kaupunginteatterin Näyttelijäyhdistys ry on perustettu vuonna 1972 ja rekisteröity yhdistysrekisteriin 19.01.1973. Yhdistyksen toiminnan perusta on ollut koko olemassa olonsa ajan olla ”koskilaisten” teatteriharrastajien oma yhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen:
• koulutusta
• teatterimatkoja
• viriketoimintaa, kuten kevätjuhlat ja pikkujoulut
• mahdollisuutta tehdä erilaisia omia produktioita, kuten näytelmiä
• tukea ja kannustusta oman harrastuksensa parissa sekä mahdollisuutta kehittyä teatterin moniosaajaksi

Näyttelijäyhdistys ja Kaupunginteatteri toimivat tiiviissä yhteistyössä. Valkeakoskella onkin etuoikeus saada harrastaa teatterin tekemistä Kaupunginteatterin alaisuudessa. Tähän ei monella paikkakunnalla ole mahdollisuutta.

Yhdistyksessä on jäseniä tätä nykyä lähes sata henkilöä. Mukaan mahtuu toki lisää innokkaita kulttuurinystäviä. Täytä jäsenhakemus täältä.

Näyttelijäyhdistys pyörittää myös teatteriravintolaa, joka tarjoaa palveluitaan lähinnä esitysten aikana. Tämä on yksi hyvä esimerkki joustavasta ja tiiviistä yhteistyöstä Kaupunginteatterin kanssa.

Hallituksen jäsenet - vuosi 2016

Puheenjohtaja: